Vinden wat je zoekt

Hier vindt u de nodige gegevens en een schat van waardevolle informatie om de meest geschikte leverancier of partner te vinden in algemeen vervoer: Taxi, luchthavenvervoer, zakelijk of particulier vervoer, koerierdiensten, nationaal en internationaal vervoer, sneltransport, distributie, expresstransport ... Ook heel wat relevante bedrijven worden hier weergegeven.

Taxi Antwerpen

Taxibedrijf Antwerpen Bel: 03/283 83 93

Antwerpen Taxi

Global Taxi Antwerpen - Bel 03/236 38 38

Taxi Antwerpen

Particulier en zakelijk vervoer

Luchthavenvervoer Chaleroi

Airporttaxi 24/24 - 7/7.

Auto huren

Bekijk hier alle huurauto's van Luxauto

Luchthavenvervoer Antwerpen

Naar alle luchthavens

Resultaten voor Pakjesdiensten

snelvervoer
 
 
Pakketbezorgingsdienst voor uw bedrijf » DPD Belgium
Pakketbezorgingsdienst DPD voor bedrijven biedt maximale transparantie en flexibiliteit in wereldwijde pakketverzending. Wij zijn uw leveringsexperten!
 
DHL Pakjesdiensten
DHL is marktleider in de logistieke dienstverlening. DHL biedt geďntegreerde diensten en maatoplossingen aan haar klanten op het gebied van internationaal palletvervoer, express, lucht- en zeevracht, wegtransport, supply chain en internationale postbezorging.
 
TNT Express zendingen
Welkom bij TNT. We bieden deur-tot-deur-transport naar meer dan 200 landen - we verbinden mensen en bedrijven over de hele wereld.
 
Goedkopere pakjesdiensten dan Bpost
Welke pakjesdiensten zijn er goedkoper dan Bpost en doen eventueel aan track & trace? Bij DHL bv. vind ik geen tarieven. Het is voor het versturen van o.a. vinylplaten. Naar bv. naar Nederland rijden is geen optie. Da's veel te ver van hieruit.
 
Pakjesdiensten zit in de lift
Nog nooit startten zo veel Belgen eigen onderneming (en vooral pakjesdiensten zitten in de lift) Het aantal Belgen dat een eigen onderneming is gestart, was nooit hoger dan vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van handelsinformatiekantoor Graydon. Ons land telde vorig jaar bijna 90.000 nieuwe starters, goed voor een stijging met 8,7 procent sinds 2015. De dienstensector, en dan vooral de kleine zelfstandige koerierbedrijven die pakjes leveren voor de e-commerce, trekken de kar.
 
Alles over pakjesdiensten ...
E-commerce kost samenleving 45.000 euro per dag · Article · Transport · Premium inhoud. 7 november om 11:24. Overplakken crossborder pakketlabel hoeft niet meer · Article · Trade · Logistics · Transport · Premium inhoud. 14 april om 12:19. Bpost rijft e-commercelogistieker Dynalogic binnen · Article · Trade · Logistics.
 
Pakjesdienst | bedrijven en leveranciers vinden via bsearch.be
DXC - DISTRIDI EXPRESS COURIER. Zo kort mogelijke ophaal- en levertermijnen van documenten en pakjes. Voertuigen afgestemd op uw behoeften. Professionele en gemotiveerde bestuurders. Permanente beschikbaarheid, 24/24h - 7/7. Service op maat. ... en dit steeds met de ...
 

Europa werkt aan prijzenvergelijker pakjesdiensten

De Europese Commissie gaat binnenkort een platform online zetten, waarop webshops en e-retailers gratis informatie kunnen krijgen over de pakjesbezorgingsdiensten. Op dat platform, Deliver in Europe genaamd, zal men onder andere prijzen kunnen vergelijken. Dit initiatief kadert in het voornemen van de Europese Commissie om crossborder webhandel binnen Europa te stimuleren door de markt transparanter te maken. Het Deliver in Europe-platform staat nu in de startblokken, heeft Irmfried Schwimann, adjunct- generaal van het directoraat generaal ‘GROW’ van de Europese Commissie bekend gemaakt tijdens de Deliver One conferentie in Luxemburg. De basis van de site is al te belijken op www.deliverineurope.eu.

 
 
Wilt u hier mee opgenoimen worden? Stuur dan een mail naar : info@seobureau.be